www.dijozon.hu

www.dijozon.hu

www.dijozon.hu

www.dijozon.hu

Kiskereskedelem

www.dijozon.huNyíregyháza, Szent I. utca 5. szám alatti boltunkban, különböző alapanyagú serlegek, kupák, kristályok, trófeák, szobrok, díjak, érmek, érembetétek, emblémák, dísztálak, és egyéb kiegészítők bemutatásával és forgalmazásával foglalkozunk. Termékeink kiválasztásánál a magas minőség és az elérhető ár párosítására törekedtünk, annak érdekében, hogy betérő és visszajáró kedves ügyfeleink az igényeiknek legjobban megfelelő megoldást találják meg nálunk. Munkatársaink kultúrált, igényes környezetben, figyelmes kiszolgálás keretében várják jelenlegi és leendő vendégeinket és ügyfeleinket! Amennyiben felkeltettük érdeklődését és az általunk nyújtott szolgáltatásokra van szüksége, kérjük nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk üzletünkben!


Nagykereskedelem

www.dijozon.huMivel a térség legnagyobb és legszélesebb körű termékskálájával rendelkezünk már hosszú évek óta, cégünk, a katalógusunkban illetve a boltunkban bemutatott termékek nagykereskedelmével is foglalkozik. Így, amennyiben Ön nagy tételben szeretne vásárolni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, cégünk munkatársai a rendelkezésére állnak. Ebben az esetben a leggyorsabb és a legkönnyebb megoldást jelentjük az Ön számára. Árukészletünk jelentős mennyiségéből raktárkészletet is tartunk, a többi termék beszerzését maximum 2 hetes határidővel tudjuk vállalni. Lehetőség van a megrendelt termékek igény szerinti gravírozására, egyedivé tételére. Amit kínálunk: kiváló minőségű termékek, gyors, pontos teljesítés, igényes kiszolgálás, korrekt árak, hosszú gyümölcsöző kapcsolat. Legyen Ön is tagja elégedett viszonteladóink körének! Keresse katalógusunkat, és vegye fel a kapcsolatot velünk!


Gravírozás

www.dijozon.huEgy ajándéktárgy, egy díj önmagában is szép és értékes a megajándékozottnak, díjazottnak, de igazán akkor válik egyedivé és személyhez szólóvá, ha azon a feliratok és az üzenetek hozzá szólnak. Cégünk vállalja, serlegek, kupák, plakettek, ajándéktárgyak gravírozását, egyedivé tételét, nálunk vásárolt illetve hozott termékekre egyaránt. Bármely alapanyagra, legyen az üveg, fém, fa vagy akár bőr, mi elkészítjük egyedi feliratait, ábráit. Rendkívül rövid határidővel vállaljuk megrendeléseit, akár 1 órás határidővel is! Hozzunk létre együtt Örök emléket azoknak, akiket szeretünk és akiket méltányolunk teljesítményükért!
Bélyegzőkészítés

www.dijozon.huA mindennapi üzleti életben elengedhetetlen eszköz a bélyegző. Gyakran az utolsó pillanatra hagyjuk beszerzését, kiváltképpen cégalapításkor, amikor ezer más dolgunk is akad, így ilyenkor minden gyors megoldás nagy segítség lehet. Üzletünkben azonnal kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb bélyegzőtípust, s mi rövid határidővel elkészítjük azt. Széles választékunk és többéves tapasztalatunk állítjuk szolgálatába, hogy megbízható eszközt kapjon kézhez, amely nélkülözhetetlen kelléke sikeres üzletvitelének.